Monday, April 25, 2011

Minnie mouse cake for Hanis





1 kg chocolate moist cake + edible minnie mouse + chocolate wording
24 pcs lolichoc

Tempahan daripada lin , kakak ipar sofya. Sofya ni mama punya best friends tau...kita orang kenal kat fb je, lama-lama jadi rapat. Mama buat bakery dan sofya pula menerima upah merekabentuk barang-barang hantaran. Sesiapa yang nak menempah hantaran atau bunga telur boleh calling-calling Sofya ya, blog dia ada link dengan blog mama di bahagian relax jap. Rupanya kakak ipar Sofya ni tinggal jauh di Kota Tinggi namun dia nak sangat tempah kek Hanis dengan mama. Kebetulan mama pun memang turun Jb, jadi rasanya tiada masalah mama buatkan. Kitaorang janji jumpa di depan pasar smart . Rupanya kek dan lolichoc ni nak dibawa ke taska Hanis hari ni (Isnin). Terima kasih ya Kak Lin sudi order, harap -harap Hanis suka kek minnie ni :)

4 comments:

cantik...lain dr yg lain :)

Tq...cik ratu..by the way yg mana lain daripada yang lain, kek ke lolichoc tu?

hanis suka...saya pn suka...

alhamdulillah....saya pun suka kalau lin dan hanis suka... :)

Post a Comment