Sunday, February 26, 2012

Khidmat mereka bentuk banting dan banner


Contoh banting

Assalammualaikum kepada semua pelanggan dan juga rakan bakers...


Disini suka untuk diwar-warkan bahawa kami ada menawarkan perkhidmatan untuk mereka bentuk banting, banner, pamplet atau flyers dan logo untuk tujuan mempromosikan produk-produk yang kalian keluarkan. Inisiatif ini diambil setelah saya memerhatikan bahawa ramai pengusaha-pengusahan Melayu yang mempunyai produk-produk yang bagus untuk dipasarkan dipasaran namun banyak kekurangan dari segi penjenamaan (labeling) dan persembahan (presentation) kepada pelanggan. Pada pendapat saya kedua-dua faktor ini sangat penting dalam membantu mempromosikan produk yang dikeluarkan kerana ' first impression was very important' iaitu penilaian pertama mereka adalah berdasarkan pandangan mata dahulu kemudian barulah mereka tertarik untuk membeli dan merasa.
Tambahan lagi ramai pengusaha-pengusaha Melayu hari ini hanya berniaga secara online di blog-blog dan facebook, maka dengan persembahan produk yang menarik insyaAllah akan membantu menarik lebih ramai pembeli. Malah harga yang kami tawarkan juga sangat-sangat berpatutan dan lebih murah daripada harga di kedai.


Jika berminat untuk menggunakan khidmat kami sila hubungi ditalian 0197655837 (Liza) atau inbox difb untuk dapatkan 'quotation harga' yang kami tawarkan. InsyaAllah kami sedia membantu menyelesaikan masalah anda.


Bagi pelanggan-pelanggan yang berada jauh atau luar kawasan Jb atau Batu Pahat, kami menyediakan khidmat secara e-mail dan pos. Terima kasih.
0 comments:

Post a Comment